Szolgáltatások

feliratkozás hírlevélre

Elfogadom az
adatvédelmi nyilatkozatot

Akció akciós gépek
részletekhez klikkeljen a képre

FOMINDUSTRIE CALCO TER Felső maró

FOMINDUSTRIE CALCO TER
akciós ár: Érdeklődjön!

faipari gépkereső

új gépet használt gépet

hírszerkesztők

Finanszírozás

A folyamatos fejlesztés nélkülözhetetlen része a szakmánknak. Jobb gépek, új technológia, eddig nem használt termelés bevezetése számtalanszor megfordul a fejünkben, hiszen sikereink elengedhetetlen része. A Formance-nál mindannyian azon dolgozunk, hogy a legjobb megoldások nyújtása mellett a finanszírozásban is segítségére legyünk Önnek, megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb fizetési konstrukciót!
A következő fizetési lehetőségeket veheti nálunk igénybe:
- Bankkártyás fizetés
- Átutalás
- Házi hitel
- Lízing
- Banki hitel
- Bérlés
- Pályázat

Természetesen lehetőség van készpénzzel, bankkártyával vagy átutalással fizetni, valamint banki hitelek széles választéka áll rendelkezésére!

Banki hitel, lízing

Egyedülálló módon a Formance szakemberei jól képzett, banki tapasztalattal rendelkező, pénzügyi szakemberrel vannak kapcsolatban, aki segít Önnek a legkedvezőbb banki hitel megtalálásában. Kapcsolatban állunk nagyobb kereskedelmi bankokkal, lízing cégekkel is.

Házi hitel
A Formance célja a közös siker, így megpróbáljuk a tőlünk telhető legjobb megoldást nyújtani Önnek még a pénzügyi hitelek területén is. Használt gépeinket törzsvásárlóinknak akár házi hitel segítségével értékesítjük.