Hírek

feliratkozás hírlevélre

Elfogadom az
adatvédelmi nyilatkozatot

Akció akciós gépek
részletekhez klikkeljen a képre

FOMINDUSTRIE MATISSE Felső maró

FOMINDUSTRIE MATISSE
akciós ár: Érdeklődjön!

faipari gépkereső

új gépet használt gépet

hírszerkesztők

Legfrisebb hírek

2009.04.19.

Nagy volt az érdeklődés a Construmán

A Construmát és a Hungarotherm társkiállítást a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban idén is nagy érdeklődés várta. 10%-kal több szakmai látogatót fogadott a rendezvény, mint tavaly. Április 1-től 5-ig az előzetes összesítés szerint mintegy 60 ezer látogató tekintette meg a vásárvárost megtöltő, közel 28 ezer négyzetméternyi területen zajló kiállításokat, ahol 24 ország, 759 cége vett részt. Olvassa el a rendezvényről szóló cikket!

2009.04.11.

Beszámoló a Construma kiállításról

Az Építész fórum oldalán átfogó, képekkel gazdagított beszámolót találhat a Construma április 1-5. között megrendezett kiállításról. Olvassa el Ön is a Construma 2009 Beszámolót!

2009.04.08.

Construma kiállításról kicsit másképpen

Az idei Construma eseményeit kicsit más szemszögből mutatja be az epitinfo.hu weboldal, ahol elsősorban az installáció trendjeit, standok felépítését, a válság hatását elemzi a szerző. Olvassa el Ön is Az építő erő – Construma c. cikket!

2009.04.05.

Construma és a válság

A válságról szól az idei építőipari kiállítás, ezzel nyitotta meg a Budapest főépítésze, Fegyverneky Sándor is a 26. Construmát. A gazdasági világválság elsőként éreztette hatását az építőiparban, de jó ideje tudjuk, hogy válságban van a föld klímaháztartása is. Ez a két tényező együttesen határozza meg a kiállítás hangulatát és kínálatát. Olvassa el a hg.hu beszámolóját az év kiemelkedő rendezvényéről.

2009.04.03.

Construma: válság ellenére teltház lesz

A gazdasági válság ellenére nagy a belföldi és a külföldi kiállítók érdeklődése az idei Construma kiállítás iránt, így előreláthatóan teltház lesz az április 1. és 5. közötti kiállításon - közölte a Hungexpo Zrt. A csúcstechnológiák, az energiatudatos építkezési formák, a készházak, az energiatakarékos építő-, burkoló- és szigetelőanyagok, a nyílászárók, az épületgépészeti berendezések egyaránt megtalálhatók lesznek az idei Construma és a vele egyidőben látható Hungarotherm kiállításokon. A két kiállításon az építőipar összes ágazata megjelenik, a megújult kiállítási terület teljes egészén vonultatva fel a korszerű termékeket és szolgáltatásokat. Olvassa el A válság ellenére teltház lesz az idei Construma kiállításon c. cikket!

2009.04.02.

Construma és az energiatakarékosság

Az energiatakarékosságra összpontosított a Construma építőipari kiállítás, ahol idén az energiatakarékosság és megújuló energia hasznosítása állt a középpontban. – számol be a Construma kiállításról a Zöldtech magazin és piactér weboldala.

2009.04.01.

Teltház lesz a Construmán

A gazdasági válság ellenére nagy a belföldi és a külföldi kiállítók érdeklődése az idei Construma építőipari kiállítás iránt. Az április elseje és ötödike között zajló eseményen előreláthatóan telt ház lesz.


Csúcstechnológiák, energiatudatos építkezési formák, készházak, energiatakarékos építő-, burkoló- és szigetelőanyagok, nyílászárók és épületgépészeti berendezések egyaránt jelen lesznek az idei Construmán, és a vele egyidőben rendezett Hungarotherm kiállításon.
A két rendezvényen az építőipar összes ágazata megjelenik a Budapesti Vásárközpontban, a termékek és szolgáltatások a teljes kiállítási területet elfoglalják majd. Olvassa el az Origo vállalkozói negyed cikkét!

2009.03.30.

Construma kiállítás: betétkiállításokkal

2009. április 1. – 5. között megrendezésre kerülő Construma kiállítás meganyi betétkiállítással bővül. A nyílászáró, kapu és árnyékolástechnika, a készházak és a díszítőkő ipar újdonságai mellett a tetőfedő és a bádogos szakma, valamint a szigetelőanyagok gyártói és forgalmazói is kiemelt bemutatkozási lehetőséget kapnak idén; a DACH-TECH nemzetközi magas- és lapos tető, építési és bádogosipari szakkiállítás, illetve az INTER-ISOLA nemzetközi víz-, hő- hangszigetelési és homlokzatépítési szakkiállítás révén.


Jöjjön el Ön is a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Construma szakkiállításra és keresse fel a Formance – alugépek standját! (A pavilon, 206F stand)

2009.03.25.

Construma kiállításra készül a Formance

2009-ben újra részt vesz a Formance a legnívósabb építőipari hazai kiállításon, a Construmán. Az idei kiállítás a minőség, az energiatudatosság, a környezetbarát, természetes építőanyagok és az innováció állnak az április 1. – 5. között megrendezésre kerülő Construma kiállítás középpontjában, mely újabb betétkiállításokkal bővül.


A szakmai napok 2009. április 1-3-án, míg a közönség napok 2009. április 4-5-én kerülnek megrendezésre. Jöjjön el Ön is és keresse fel a Formance – alugépek standját! (A pavilon, 206F stand)

2009.03.19.

Idén is Construma kiállítás

A minőség, az energiatudatosság, a környezetbarát, természetes építőanyagok és az innováció állnak a 2009-ben újabb betétkiállításokkal bővülő CONSTRUMA termék- és konferenciaprogram kínálatának középpontjában.


2009-ben a CONSTRUMA és a HUNGAROTHERM szakkiállítás egy időpontban kerül megrendezésre, együttesen 80.000 látogatóra számítanak a szervezők, minimum 60 %-os szakmai részvétellel, így együtt a két kiállítás az építőipar egészet prezentálja.


Ne feledje a kiállítás: 2009. április 1 – 5. között kerül megrendezésre. Keresse fel a Formance – alugépek standját! (A pavilon, 206F stand)

2009.03.10.

Megrendezik az első Technodomus kiállítást

Egy kivételes rendezvényről szeretnénk Önt tájékoztatni: a Technodomus szakvásárról Riminiben. Olvassa el képes, rövid összefoglalónkat! a közelgő olaszországi Technodomus expóról!

2008.06.04.

Ligno Novum Woodtech 2008

Tisztelt Partnerünk ,Kedves Látogatónk!

Meghívjuk a 18.alkalommal megrendezésre kerülő Ligno Novum-Woodtech erdészeti és faipari szakvásárra új helyszínre , új környezetbe. Látogasson el hozzánk az „ A „pavilon 209/ C standjára, ahol 650 m2-en széles keresztmetszetét láthatja a bútoripar vezető gépgyártóinak legújabb fejlesztésű gépeiből . Képet kaphat az ajtó,ablak,bútor gyártás technológiájáról a tervezéstől kezdve a késztermék gyártás és szerelésén keresztül a felület kezelésig , hulladék hasznosításig bezáróan - működő berendezéseink által. Szeretettel várjuk , legyen vendégünk egy finom olasz kávéra is !

Ligno Novum Woodtech szakkiállítás: 2008.06.11-14.minden nap 10-18 –ig.
Budapest Hungexpo Vásárközpont

2008.01.10.

IMOS Bútor

IMOS Bútor: Tervezéssel közvetlenül a termeléshez CNC csatolással teljesen magyar nyelven.Bemutató előzetes időpontegyeztetés után biatorbágyi telephelyünkön lehetséges.
Bővebb információ : 06309406333-as telefonszámon kérhető